Måste bara säga...

2009-06-02 @ 00:10:41

Fyfan va bra det känns :) 2009-06-01 kl 23:55 skickade jag in sista uppgiften. Är så jävla glad :) Jag hann på fem minuters marginal. Nu känns det riktigt bra. Nu ska man väll belöna sig själv med ett glas Cola och en glass.

En annan sak, nu känns det riktigt tomt här :'( Har inte varit med min älskling sen kl 18. Nu ska jag berätta en sak för er som läser detta. Jag har ALDRIG gråtit för eller inför en tjej förut. Men jag har gråtit inför min älskade Malin och i min ensamhet. T.ex. idag... nu vet jag att hon ligger och sover, men jag skulle så gärna vilja ligga bredvid henne och bara lägga min arm runt henne och bara somna in. Sånna känslor jag har för Malin har jag aldrig hafft för någon annan förut. Hoppas hon anar hur glad jag är som har henne, och hur glad jag är för att jag är förlovad med henne.

Jag ska ta många foton på mig och tjejen på fredag. För då har hon skolavslutning. Hihi, eftersom jag slutar så tidigt så kommer jag åka till hennes skola och kolla på den. Hon kommer vara så fiiiiin. Men det är hon iaf alltid.

Imorgon i skolan ska man verkligen ta ett snack med rektorn, för att jag har ju blivit av med mitt studie bidrag. Orkar inte gå in på varför just nu det kan jag göra när jag vaknar eller sitter i skolan istället. Det är iaf skolans fel och inte mitt fel.


Ha en riktigt bra natt alla. Godnatt puss <3<3<3<3

Kommentarer

Postat av: Malin

älskling då, så sött..

aldrig heller gråtit för någon förut..och är megaglad att jag har dig <3<3loooove U :)<3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback